Food preservation process design / (Record no. 26654)

000 -VODEĆE POLJE
fixed length control field 01074nam a2200289 i 4500
001 - KONTROLNI BROJ
control field 104377
003 - IDENTIFIKATOR KONTROLNOG BROJA (KOD USTANOVE)
control field HR-ZaIRB
005 - DATUM ZADNJE IZMJENE ZAPISA
control field 20190109113406.0
008 - ELEMENTI PODATAKA NEPROMJENJIVE DUŽINE
Elementi podataka nepromjenjive dužine 101130s2011 ne a fr 001 0 eng
010 ## - LIBRARY OF CONGRESS CONTROL NUMBER
LC control number 2010046577
020 ## - MEĐUNARODNI STANDARDNI KNJIŽNI BROJ (ISBN)
ISBN 9780123724861
ISBN 0123724864
035 ## - SISTEMSKI KONTROLNI BROJ
Sistemski kontrolni broj (OCoLC)ocn670484616
040 ## - IZVOR KATALOGIZACIJE
Središte koje obavlja izvornu katalogizaciju DLC
Središte koje transkribira zapis HR-ZaIRB
Središte koje je promijenilo zapis HR-ZaIRB
Jezik katalogizacije hrv
Kataložna pravila ppiak
080 ## - BROJ UNIVERZALNE DECIMALNE KLASIFIKACIJE
Glavni UDK broj 621.039:664.039.5
100 1# - OSOBNA ODREDNICA
Osobno ime Heldman, Dennis R.
Kod za vrstu autorstva aut
245 10 - STVARNI NASLOVI I PODACI O ODGOVORNOSTI
Glavni stvarni naslov Food preservation process design /
Podaci o odgovornosti - autori, koautori, suradnici... Dennis R. Heldman.
260 ## - PODACI O IZDAVANJU, RASPAČAVANJU I SL.
Mjesto izdavanja i/ili raspačavanja Amsterdam ;
-- Boston ;
-- Heidelberg ;
-- London :
Nakladnik i/ili raspačavatelj Academic Press,
Godina izdavanja/autorskih prava 2011.
300 ## - MATERIJALNI OPIS
Broj stranica (str,) IX, 354 str. :
Podatak o ilustracijama ilustr. ;
Dimenzije (u cm) 24 cm.
490 1# - PODACI O NAKLADNIČKOJ CJELINI
Podatak o nakladničkoj cjelini Food science and technology international series
830 #0 - SPOREDNA ODREDNICA ZA NAKLADNIČKU CJELINU
Skupni stvarni naslov nakladničke cjeline Food science and technology international series
504 ## - NAPOMENA O BIBLIOGRAFIJI, KAZALIMA
Tekst napomene Bibliografija iza svakog poglavlja.
Tekst napomene Kazalo.
653 ## - KLJUČNE RIJEČI
Ključna riječ kinetic models for food systems
-- kinetics of inactivation of microbial populations
-- food quality
-- process design models
-- optimization of preservation processes
942 ## - LOKALNA POLJA
Source of classification or shelving scheme
Holdings
Fizički smještaj Vrsta građe Knjižnica Signatura Nije za posudbu Izgubljeno Povučeno s posudbe Zbirka Barkod Knjižnica
5. kriloKnjigaKnjižnica Instituta Ruđer Bošković05.63/129   Zbirka znanstvene literature0981027384Knjižnica Instituta Ruđer Bošković

© Knjižnica Instituta Ruđer Bošković 2011. Kontaktirajte nas putem e-pošte, na telefon +38514561043, ili osobno u Knjižnici IRB-a.