Introduction to food toxicology / (Record no. 26629)

000 -VODEĆE POLJE
fixed length control field 01107nam a2200277 i 4500
001 - KONTROLNI BROJ
control field 104360
003 - IDENTIFIKATOR KONTROLNOG BROJA (KOD USTANOVE)
control field HR-ZaIRB
005 - DATUM ZADNJE IZMJENE ZAPISA
control field 20181127122329.0
008 - ELEMENTI PODATAKA NEPROMJENJIVE DUŽINE
Elementi podataka nepromjenjive dužine 091201s2009 n a fr 001 0 eng
020 ## - MEĐUNARODNI STANDARDNI KNJIŽNI BROJ (ISBN)
ISBN 9780123742865
040 ## - IZVOR KATALOGIZACIJE
Središte koje obavlja izvornu katalogizaciju DLC
Središte koje transkribira zapis HR-ZaIRB
Jezik katalogizacije hrv
Središte koje je promijenilo zapis HR-ZaIRB
Kataložna pravila ppiak
080 ## - BROJ UNIVERZALNE DECIMALNE KLASIFIKACIJE
Glavni UDK broj 615.9
100 1# - OSOBNA ODREDNICA
Osobno ime Shibamoto, Takayuki
Kod za vrstu autorstva aut
245 10 - STVARNI NASLOVI I PODACI O ODGOVORNOSTI
Glavni stvarni naslov Introduction to food toxicology /
Podaci o odgovornosti - autori, koautori, suradnici... Takayuki Shibamoto, Leonard Bjeldanes.
250 ## - PODATAK O IZDANJU
Podatak o izdanju 2nd ed.
260 ## - PODACI O IZDAVANJU, RASPAČAVANJU I SL.
Mjesto izdavanja i/ili raspačavanja Amsterdam ;
-- Boston :
Nakladnik i/ili raspačavatelj Elsevier,
Godina izdavanja/autorskih prava 2009.
300 ## - MATERIJALNI OPIS
Broj stranica (str,) X, 309 str. :
Podatak o ilustracijama ilustr. ;
Dimenzije (u cm) 25 cm.
490 0# - PODACI O NAKLADNIČKOJ CJELINI
Podatak o nakladničkoj cjelini Food science and technology ;
830 #1 - SPOREDNA ODREDNICA ZA NAKLADNIČKU CJELINU
Skupni stvarni naslov nakladničke cjeline Food science and technology
504 ## - NAPOMENA O BIBLIOGRAFIJI, KAZALIMA
Tekst napomene Bibliografija iza svakog poglavlja.
Tekst napomene Kazalo.
653 ## - KLJUČNE RIJEČI
Ključna riječ toxin apsorption
-- organ storage
-- toxicants in food
-- acute toxicity
-- genetic toxicity
-- chemical carcinogenesis
-- toxic phytochemicals
-- toxins from fungi
-- food contamination
-- pesticide residues in foods
-- food aditives
-- toxicants formed during food processing
-- food factors and health
700 1# - SPOREDNA OSOBNA ODREDNICA
Osobno ime (prezime, ime) Bjeldanes, Leonard F.
Kod za vrstu autorstva aut
942 ## - LOKALNA POLJA
Source of classification or shelving scheme
Holdings
Izgubljeno Signatura Knjižnica Povučeno s posudbe Inventarni broj Knjižnica Nije za posudbu Koha renewals Vrsta građe Barkod Fizički smještaj Zbirka
 05.63/128Knjižnica Instituta Ruđer Bošković 38731Knjižnica Instituta Ruđer Bošković 1Knjiga09810273455. kriloZbirka znanstvene literature

© Knjižnica Instituta Ruđer Bošković 2011. Kontaktirajte nas putem e-pošte, na telefon +38514561043, ili osobno u Knjižnici IRB-a.